Friday, November 11, 2011

say good bye to chrome.

tu la sebenarnya da lama nak update blog. tapi setiap kali nak update blog tu macam problem je... tak boleh nak post. da penat tulis tulis2 panjang2 pastu hilang *sia sia je* hari ini baru terasa mebi sebab browser kot. nice guess! terus install ini mozilla 8.0 haa bole update da..  *padahal alasan nk cover sebab tak layan blog ni berkurun lama dah*

eh btw, di hari yang berbahagia ni saya nak ucapkan selamat "tarikh cantik' 11.11.11. kepada yang berkahwin diucapkan selamat berkahwin moga kekal hingga ke anak cucu. kepada yang dapat kerja baru, tahniah la ye *terbaca kat fb td. tapi da tak ingat sape* kepada yang bersedih, jangan sedih-sedih. anggaplah ini sebagai satu permulaan hidup yang baru.

nampak sume orang dok post pasal 11.11.11, so i pun nak cerita jugak la. apa yang bestnya? just at this date i decide to quit. quit from the life i used to face from early 2011. dah taknak dah. harus kuat. this is such a tough decision ever! thing will not be the same *obviously* and i am with lucky to have such wonderful mum and wonderful bestest friend a.k.a Muhammad Nizamuddin to be with along the journey. thanks little sayangs!

ok that it nak membebel buat masa ni.


No comments: