Wednesday, November 30, 2011

hai bulan disember!

esok da bulan disember. kejap je da nak abes tahun 2011 ni kann? tinggal 31 hari je lagi.. lepas ni kena ucap selamat tinggal dekat 2011 sebab 2012 da nak datang. i hope every good thing that happen to me this year will continuously become great next year.

hopefully azam yang dari tahun lepas yang susah sangat nak capai tu berjaya dilaksanakan. i dunno why susah sangat nak fulfill my own azam. padahal sendiri janji dengan diri sendiri ni. tapi susah sangat nak tunaikan.

i left everything sad, annoying behind me. open a new kitab. having a good great relationship with Allah, family and friends. having a great love. love a great job. that what ill do. with passion! do pray for me.

Thanks for your love. for your support. for your care. to me.a person with mistakes

Friday, November 11, 2011

say good bye to chrome.

tu la sebenarnya da lama nak update blog. tapi setiap kali nak update blog tu macam problem je... tak boleh nak post. da penat tulis tulis2 panjang2 pastu hilang *sia sia je* hari ini baru terasa mebi sebab browser kot. nice guess! terus install ini mozilla 8.0 haa bole update da..  *padahal alasan nk cover sebab tak layan blog ni berkurun lama dah*

eh btw, di hari yang berbahagia ni saya nak ucapkan selamat "tarikh cantik' 11.11.11. kepada yang berkahwin diucapkan selamat berkahwin moga kekal hingga ke anak cucu. kepada yang dapat kerja baru, tahniah la ye *terbaca kat fb td. tapi da tak ingat sape* kepada yang bersedih, jangan sedih-sedih. anggaplah ini sebagai satu permulaan hidup yang baru.

nampak sume orang dok post pasal 11.11.11, so i pun nak cerita jugak la. apa yang bestnya? just at this date i decide to quit. quit from the life i used to face from early 2011. dah taknak dah. harus kuat. this is such a tough decision ever! thing will not be the same *obviously* and i am with lucky to have such wonderful mum and wonderful bestest friend a.k.a Muhammad Nizamuddin to be with along the journey. thanks little sayangs!

ok that it nak membebel buat masa ni.