Saturday, October 22, 2011

kerja pada hari sabtu dan ahad T.T

sakit kepala. demam. selsema. batuk.

tapi kena kerja jugak. *takde orang nak replace, sume sibuk*

esok jugaa :(

Monday, October 10, 2011

say hello to my BB!

bukan baby. bukan! bukan! tapi ini


p/s : hadiah konvo untuk diri sendiri plus tiru encik boifren beli bold 2. Tapi blackberry stalker, kawan2 fb yang i takde number pun bole join dalam contact list. hmm...

Wednesday, October 5, 2011

quick update!

Selamat Tengahari semua!

saya tahu saya dah lama tak update. dan saya jugak tahu yang mesti korang da bosan asik bagi alasan tak sempat update, takde masa, banyak keje. lame sangat kan alasan tuuu.. saya pun tanak la mintak maaf sebab tak update neyy... but anyway thanks sebab keep on membaca blog yang makin lama makin boring ni sebab tuan dia tak menyempat nak buat karangan untuk kawan2 dia..

eh btw, our month is coming! (: