Monday, September 12, 2011

lunch hour ari isnin

selamat tengahari semua!! dah lunch?? *i puasa arini.. pose gantii hehe* lama gak tak update blog kan.. rindu kitee takk?? *kelipkelipmata*

macam mana dengan sambutan raya korang? seronok?? ai punya biasa je. yang luar biasa bila tak pegi beraya ke mana mana masa hari raya ketiga *tepuktangan* selalu-nya beraya sakan, tak tahu kenapa tahun ni macam da kurang rumah yang ai nk pegi beraya.. mungkin sebab masalah dalaman hmm...

alhamdulillah banyak perubahan dan benda positif yang berlaku after eid ni. semoga perubahan perubahan ni kekal dan becomes more better than this la kann..

psssh psssh : have a better plan to do. a long list.. will tell you soonn...

Friday, September 2, 2011

kerja di pagi raya!

T.T *nangis ni nangis*


eceh poyo. macam la kerja masa hari raya pertama.