Thursday, July 28, 2011

Day 28 – In this past month, what have you learned?

A LOTS.

Wednesday, July 27, 2011

Day 27 – What kind of person attracts you?

- Honest
- Sweet
- Beautiful Eyes
- HIM! (:

Monday, July 25, 2011

Day 25 – Who are you?

Kucing?????

konpius kejap! hahaha Bukanlah!!*****************************

saya seorang pekerja yang baru kerja tapi dah rasa nak berhenti bagai sebab kerja asek jalan jalan. boleh? ok bai.

Saturday, July 23, 2011

Congratulation to Dhana~

As a new staff that need to cover her work, i really need someone to guide me especially for the task i am not familiar with *and of everything is not a familiar task to me, fresh grad la katekann* Dhana's baby (colleague of mine) is scheduled on mid of August. its about one month from now. but dunno what happen la, last 2 days in the morning she still in the office, but the afternoon, HELLO BABY BOY!

*sigh* *sigh* *sigh*

So I have to learn her work alone la. who's going to guide me? anyone pleaseeee?? Ahahaha, Btw, Congrats to Dhana, Take care of yourself and the Baby. maybe you should name him RED-something. hehe (:

p/s: and come on. life is easy. starting to love her work and obviously her environment. and makin-pandai-cakap-kat-telefon-lepas-dapat-email-dari-managing-director.

Friday, July 22, 2011

Day 22 – A letter to someone who has hurt you recently.

Assalamualaikum awak...

Terima Kasih

Sekian.

Yang Benar,
(ARA ZAINAL)

Happy Birthday Boyfriend!

Cake curik :P
Entry basi. da hampir 3 minggu besday awak, baru nak tulis kat belog *haha. memang i dun intend to write anything about your birthday here because i dun want to share my you-me moment with other people. me.you.enough* but I just need people to know that my boifren is turning 22ND! (dah sama umur ngan i la! hehe :P)

HAPPY BIRTHDAY AGAIN LOVE!

Thursday, July 21, 2011

Day 21 – A photo of something that makes you happy.

kids! the naughty one especially :p
HIM!
show me the money!!
Holiday+beach+under-the-sun=perfect!

Monday, July 18, 2011

Day 18 – 5 things that irritate ME about opposite/same sex

1. Hypocrite
2. Asek rasa dia sorang je betul
3. Tak bole bawak gurau
4. Tak ceria - asek moody
5. suka kate belakang

Sunday, July 17, 2011

Day 17 – How you hope your future will be like.

BAHAGIA
nak garden mcm tu jugak!!

ANAK 4 ORANG
tapi bukan kembar 4!

SUAMI SORANG
Haha. nak orang yang tiru rambut awak je la josh :P

RUMAH SENDIRI
house for sale!

KERETA SENDIRI
Jatuh cinta lagiii!!

ADA BISNES SENDIRI
angan-angan yang ni la!


KAYA
Duet bole kasi tabur tabur



Saturday, July 16, 2011

Day 16 – Short term goals for this month and why

Dapat gaji pertama.
bayar sewa umah
Topup touch and go
invest dalam Unit Trust


why??



Sebab : keperluan semasa (:

Friday, July 15, 2011

Day 15 – Something you don’t leave the house without.

henfon pepel 
kunci umah, opis, hati. eh bukan :p

mesti bawak even duet takde he he

Almy Hamzah tu bukan la saya oke! :)









Wednesday, July 13, 2011

Saya da keje da tau!

Start monday 11th July 2011, I am officially a worker. yang kena bayar PTPTN setiap bulan. yang kena bayar sewa umah tiap bulan. LRT card kne renew setiap bulan.. aaa apa lagi, kne belanja diri sendiri barang2 best pun tiap tiap bulan *haha motivasi tuuu!* tapi kalau ada orang nak belanja saya kasut, beg, wallet, perfume, baju baru tiap tiap bulan, saya benti keje la :p

sampai ke hari ni masih belajar dan menyesuaikan diri lagi. alhamdulillah sume ok. kawan keje ok, boss sempoi and seronok la setakat 3 hari kat sini. mungkin bole stay lama sket..

ok bai.




Day 13 – A picture of your favorite band or artist

Comel Seinnn (:

bf jangan jeles. kalau awak artis mesti kite da letak gmbr awk haha (:

Tuesday, July 12, 2011

A Beautiful Hadith : Hadis yang Menarik



Rasulullah (Sallallahu alaihi wasallam) said: 'When a man dies and his relatives are busy in funeral, there stands an extremely handsome man by his head. When the dead body is shrouded, that man gets in between the shroud and the chest of the deceased.
Rasulullah (Sallallahu alaihi wasallam) bersabda : 'Bila seseorang lelaki itu mati dan saudaranya sibuk dengan pengebumiannya, berdiri lelaki yang betul-betul kacak di bahagian kepalanya. Bila mayatnya dikapan, lelaki itu berada di antara kain kapan dan si mati.



Selepas pengebumian, semua orang pulang ke rumah, 2 malaikat Mungkar dan Nakir, datang dalam kubur dan cuba memisahkan lelaki kacak ini supaya mereka boleh menyoal lelaki yang telah meninggal itu seorang diri mengenai ketaatannya kepada Allah. Tapi lelaki kacak itu berkata,
Dia adalah temanku, dia adalah kawanku. Aku takkan meninggalkannya seorang diri walau apa pun. Jika kamu ditetapkan untuk menyoal, lakukanlah tugasmu. Aku tidak boleh meninggalkannya sehingga aku dapati dia dimasukkan ke dalam Syurga.'



Thereafter he turns to his dead companion and says, 'I am the Qur'an, which you used to read, sometimes in a loud voice and sometimes in a low voice. Do not worry. After the interrogation of Munkar and Naker, you will have no grief.'
Selepas itu dia berpaling pada temannya yang meninggal dan berkata,'Aku adalah Al-Quran, yang mana kamu membacanya, kadang-kadang dengan suara yang nyaring dan kadang-kadang dengan suara yang perlahan. Jangan bimbang. Selepas soal siasat dari Mungkar dan Nakir, kamu tidak akan bersedih.'



When the interrogation is over, the handsome man arranges for him from Al-Mala'ul A'laa (the angels in Heaven) silk bedding filled with musk.
Selepas soal siasat selesai, lelaki kacak mengatur untuknya daripada Al-Mala'ul A'laa (malaikat dalam Syurga) tempat tidur dari sutera yang dipenuhi bauan kesturi



Rasulullah (Sallallahu alaihi wasallam) said: 'On the Day of Judgement, before Allah, no other Intercessor will have a greater status than the Qur'an, neither a Prophet nor an angel...'
Rasulullah (Sallallahu alaihi wasallam) bersabda :'Di hari pengadilan, di hadapan Allah, tiada syafaat yang lebih baik darjatnya daripada Quran, mahupun dari nabi atau malaikat.'



Please keep forwarding this 'Hadith' to all ....because
Sila sebarkan Hadis ini kepada semua .......kerana



Rasulullah (Sallallahu alaihi wasallam) said:

'Pass on knowledge from me even if it is only one verse'.
'Sampaikan pengetahuan dari ku walaupun hanya satu ayat.'



May Allah bestow this favour on all of us.

Day 12 – Your current relationship, if single discuss how single life is.

SINGLE! but not available *hihi*

so takde nak diskas pasal single life. malas nak taip. muahahahaha. bye!

Monday, July 11, 2011

Day 11 – A picture of your favorite memory

the moment that i like the most!

rasa macam nak buat hari hari (:

suami idaman saya~!

berangan berangan berangan **

PERTAMA: Yang selalu jadi imam saya atleast kan setiap subuh and isyak saya (yang lain lain exception sebab masing masing keje kan. tapi weekends nak jugak sesama) *sebab saya tak pernah rasa sembahyang ada imam dekat rumah. kalau nak jugak kena pinjam laki orang jadi imam saya. yela laki orang kan imam imam kat masjid n surau tu (:

KEDUA: Yang selalu cakap Thanks sebab sudi isteri saya, ibu kepada anak-anak saya (atau bakal ibu), anak perempuan kepada ibu dan ayah saya, adik kepada kakak/abang saya dan kakak kepada adik-adik saya (jika berkenaan) *berangan sangat! orang suka baca novel memang macam ni (:*

KETIGA: Yang suka peluk saya dari belakang dan suka kucup kening saya! *and that how i define romantic :)* (ni sebab suka layan drama)

KEEMPAT: Yang mukanya macam BAKAL anak anak saya *giggles* (tak rasa macam terbalik ke?)

ok bai.

P/S: rs malas nak continue yang 30 days challenge tu. haishhhhh

Friday, July 8, 2011

Day 8 – Your dream wedding.

Cantiknya diaa (:
wahh! bole berangan je nak wat wedding tepi laut T___T

da terasa nak kawen ni baik stoop browse picture. bai

Day 7 – A photo of an animal you’d love to keep as a pet.


Saya takde binatang peliharaan. tapi kucing jenis macam ni memang sentiasa ada kat rumah. dah macam stok da. :)

Thursday, July 7, 2011

Day 6 – A song to match your mood.

Artis : Jaclyn, Ning and Shila Amzah
Lagu: Dimana dimana
Mood: ANNISSA (:

Di mana di mana, di mana ku harus mencari
Cinta yang sejati, yang mampu tuk sirami
Hati ini, hingga sejuk terasa
Batin ini, ho oooo

Jangan jangan, jangan kau pergi
Jangan jangan, tinggalkan aku

Tak pernah ku sangka
Sedalam ini rasaku padamu
A aa ah

Ho oooo, Kaulah penebus cintaku
Ho oooo, Suria atas duniaku

Ku tak akan pernah bisa, ku tak akan pernah bisa
Ku tak mau bila ku harus hidup tanpamu
Hanya ingin kamu (kamu) kamu (kamu)
Hanyalah kamu di hatiku

Kini ku temukan, tak perlu lagi ku mencari
Cinta yang sejati, yang mampu tuk sirami

Gejolak di dalam hati ini
Hingga sejuk terasa
Batin ini…ho ooo

Jangan jangan, jangan kau pergi
Jangan jangan, tinggalkan aku

Tak pernah ku sangka
Sedalam ini rasaku padamu
A aa ah

Ho oooo, Kaulah penebus cintaku
Ho oooo, Suria atas duniaku

Ku tak akan pernah bisa, ku tak akan pernah bisa
Ku tak mau bila ku harus hidup tanpamu
Hanya ingin kamu (kamu) kamu (kamu)
Hanyalah kamu di hatiku

Tak pernah ku sangka
Sedalam ini rasaku padamu
A aa ah

Ho oooo, Kaulah penebus cintaku
Ho oooo, Suria atas duniaku
Ho oooo, Kaulah penebus cintaku
Ho oooo, Suria atas duniaku

Ku tak akan pernah bisa, ku tak akan pernah bisa
Ku tak mau bila ku harus hidup tanpamu
Hanya ingin kamu (kamu) kamu (kamu)
Hanyalah kamu di hatiku

Ho o ho o o oooo Oh

Monday, July 4, 2011

JAWAAABBB Soalannn

1. Grab the book nearest to you, turn to page 18, and find line 4.
...4.3 peratus, dan pertumbuhan KDNK Malaysia dijangka...
*** itu annual report lahhh ;P*

2. Stretch your left arm out as far as you can, What can you touch?
MUG berisi teh O yang dibuat oleh kak sumi ^o^

Before you started this survey, what were you doing?
makan nasik lauk ikan keli goreng cili

What is the last thing you watched on TV?
cinta dan anugerah

Without looking, guess what time it is
kul 4 rasanya

Now look at the clock. What is the actual time?
4.15pm

With the exception of the computer, what can you hear?
people discussing things

When did you last step outside? What were you doing?
just now. outside from this building

Did you dream last night?
none

Do you remember your dreams?
sometimes

When did you last laugh?
Just now

Do you remember why / at what?
My boss say *congratulation!*

What is on the walls of the room you are in?
errkk.... 

Seen anything weird lately?
nope

What do you think of this quiz?
banyak!!

What is the last film you saw?
legally blonde 2

If you could live anywhere in the world, where would you live?
Malaysia (:

If you became a multi-millionaire overnight, what would you buy?
invest. double double kaya =p

Tell me something about you that most people don't know.
saya tak sombong

If you could change one thing about the world, regardless of guilt or politics, what would you do?
i will use my power! powerpuff girl!!

Do you like to dance?
yes. tapi tak pandaii

Would you ever consider living abroad?
yes please *mimpi mimpi*

Does your name make any interesting anagrams?
hmphh.. anagram tu apa??

Who made the last incoming call on your phone?
Nizam Sulaiman <3

What is the last thing you downloaded onto your computer?
google chrome :p

Last time you swam in a pool?
uishh lama da. tym bercuti kat penang dulu tu kot

Type of music you like most?
pop. ballad

Type of music you dislike most?
hard. metallica

Are you listening to music right now?
nope. dekat opiss

What color is your bedroom carpet?
takde carpet punn.. sedihhh :(

If you could change something about your home, without worry about expense or mess, what would you do?
nak tukar sume jadi warna putih. dinding kaler striking. awww~!

What was the last thing you bought?
barang dapur. yesterday

Have you ever ridden on a motorbike?
of cos. i even have a license

Would you go bungee jumping or sky diving?
nope. teringin gak. tapi gayatt

Do you have a garden?
err.. pokok bunga 2 3 pasu. ada laahh :p

Do you really know all the words to your national anthem?
TAUUU!!!

What is the first thing you think of when you wake up in the morning?
sejuknya nak mandi... and my boifren (: *selamat pagi cinta!

If you could eat lunch with one famous person, who would it be?
Justin bieber. hahaha *tetibe*

Who sent the last text message you received?
Nawwa Aien

Which store would you choose to max out your credit card?
MNG!

What time is bed time?
10 to 11

Have you ever been in a beauty pageant?
ohhh TAK!

How many tattoos do you have?
takde!

If you don't have any, have you ever thought of getting one?
Nope. HARAMMM

What did you do for your last birthday?
celebrate it with my family and my loved one (:

Do you carry a donor card?
Takde :(

Who was the last person you ate dinner with?
Watie and BF dia last nite

Is the glass half empty or half full?
Half empty

What's the farthest-away place you've been?
Indonesia

When's the last time you ate a homegrown tomato?
today. for my lunch

Have you ever won a trophy?
yes. masa kecik2 :p

Are you a good cook?
err.... *nak jugak jawab YES!*

Do you know how to pump your own gas?
Tau tau tau

If you could meet any one person (from history or currently alive), who would it be?
Nizam Sulaiman (:

Have you ever had to wear a uniform to school?
da 6 tahun da tak pakai uniform

Do you touch-type?
err....

What's under your bed?
tak tido atas bed pun. atas tilam je

Do you believe in love at first sight?
yess

Think fast, what do you like right now?
Ayam McD :P

Where were you on Valentine's day?
Rumah

What time do you get up?
6 0^clock

What was the name of your first pet?
kiwi, apple, orange, lemon - kitties

Who is the second to last person to call you?
Faizah - dia offer i keje~!! (:

Is there anything going on this weekend?
hehehehehe. 

How are you feeling right now?
happy! smile! money! nak balik!

What do you think about the most?
life

What time do you get up in the morning?
6 0clock! hello, second time da tnya neyy

If you had A Big Win in the Lottery, how long would you wait to tell people?
Facebook. tak sampai 3 saat :p

Who would you tell first?
Boifren :p *konfirm2 kne marah "sape ajar u main judi ney?? blog abi, blog yg ajar :P*

What is the last movie that you saw at the cinema?
RIO kot. ngan dekyah. lama gila da tu

Do you sing in the shower?
sometimesss

Which store would you choose to max out your credit card?
Kedai baju

What do you do most when you are bored?
Online

What do you do for a living?
Kerja (:

Do you love your job?
Yesss 

What did you want to be when you grew up?
loyar eh bukan doktor tapi bukan ahli musik

If you could have any job, what would you want to do/be?
BIG BOSS hehe

Which came first the chicken or the egg?
Chicken

How many keys on your key ring?
3

Where would you retire to?
where?? *wonder*

What kind of car do you drive?
takde kete lagi. sedeyy

What are your best physical features?
tinggiii!

What are your best characteristics?
comel *muntah ijau*

If you could go anywhere in the world on vacation where would you go?
PARIS!!!

What kind of books do you like to read?
chick-lit

Where would you want to retire to?
apekaaahhh?

What is your favorite time of the day?
morning (:

Where did you grow up?
Klang.

How far away from your birthplace do you live now?
not too far.

What are you reading now?
this questionn.. duhhh

Are you a morning person or a night owl?
morning person laa. kan kena keje

Can you touch your nose with your tongue?
can not

Can you close your eyes and raise your eyebrows?
HAHA boleh boleh

Do you have pets?
kucing. tapi tak suka kucing. bole? haha sebab takot kne cakar

How many rings before you answer the phone?
it depends. klu kuar 'my cinta' laju laju angkat. klu kuar no tak dikenali lambat sket la. tapi now klu kuar no yang depan dia 03 **** terus je angkat klu termiss - nangis T___T

What is your best childhood memory?
banyak! hahaha *gelak*

What are some of the different jobs that you have had in your life?
belum ada lagii

Any new and exciting things that you would like to share?
SAYA DAH DAPAT KEJE!!!!! (: alhamdulillah

What is most important in life?
knowledge

*skip satu soalan.

Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.



ok tu je gambar yang ai jumpa dah edit. jangan comment apa apa.
bai.

Sunday, July 3, 2011

Day 3 – Your idea of the perfect first date.

*ehem*

i dun remember my other first date unless this one. and its perfect (:

bulan puasa - dating - haishhh

ktorang start rapat masa bulan puasa. have our first date pun masa bulan puasa. ok nak dijadikan cerita kebetulannya kiteorang ni menyewa sebaris je. ala, kat pusat komersial tu :p tapi masa malam tu ai buka puasa dekat umah Aiena, section 9.

so, dia terpaksa la carik rumah aiena sebab nak jemput ai. comel je berusaha carik umah kawan saya kan kan. pastu masa bukak pintu kete tu dia suh ai duduk belakang *hmm i wondering jugak why? like all of u now* haha. then i know and i think he is unique.

sebab da berbuka tadi so ktorang takde la pegi makan. destinasi first date : SUNWAY PIRAMID. seronok sebab first time main archeries. hee.. and konon-konon nak pegi beli tiket wayang. dok la pilih nak tengok cerita apa and nk tengok pukul brape. ble tym nak berator bole pulak dia tanak beratur sambil tunjuk tiket yang dia da beli earlier. *boleh? klu ai tanak tgk cte tu mcm mana? haaa*

conclusion, i am having fun that night.. and its just perfect. belum lagi malam yang kiteorang dok tengok bintang *lama da tak buat cmtu T_______T

Day 2 — Your favorite movie

MOVIE: FROM BANDUNG WITH LOVE enjoy please!


Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Part 7: "Semua kecurigaan itu pasti ada alasannya, bahkan untuk sesuatu yang belum terjadi"

Part 8: "cinta adalah pertanyaan"
"aku temani ya, i'll be very quite"

Part 9: "pacar vey?" "bukan." 

Part 10: 

Part 11

Part 12


Part 13 - ada perkara yang sukar untuk dimaafkan ^o^





Saturday, July 2, 2011

Day 1 — Your favorite song

ada satu je lagu yang saya memang suka sangat dari dulu. lagu ni macam bagi inspirasi kalau saya down atau sedihh. enjoys!


Penyanyi : Nidji
Lagu: Laskar Pelangi

mimpi adalah kunci
untuk kita menakhlukkan dunia
berlarilah tanpa lelah
sampai engkau meraihnya

laskar pelangi
tak kan terikat waktu
bebaskan mimpimu di angkasa
warnai bintang di jiwa

menarilah dan terus tertawa
walau dunia tak seindah surga
bersyukurlah pada Yang Kuasa
cinta kita di dunia
selamanya…

cinta kepada hidup
memberikan senyuman abadi
walau hidup kadang tak adil
tapi cinta lengkapi kita

laskar pelangi
tak kan terikat waktu
jangan berhenti mewarnai
jutaan mimpi di bumi

menarilah dan terus tertawa
walau dunia tak seindah surga
bersyukurlah pada Yang Kuasa
cinta kita di dunia

menarilah dan terus tertawa
walau dunia tak seindah surga
bersyukurlah pada Yang Kuasa
cinta kita di dunia
selamanya
selamanya


Friday, July 1, 2011

Night Cruise @cruise tasik Putrajaya


Nak pegiiii!! syg jom pegi jom (:

hai July... ^o^

selamat pagi semua. hari ini rasa malas nak pegi keje. mengantuk-malas-nak tdo-tapi kena bangun jugak. dah sampai ofis. boring. so selamat bulan julai! 


operasi mengodek blog orang telah berjaya, jadi nak buat macam yang ummi hot ni buat jugak.


.
..
...
....
.....
......
.......



30 Things In 30 Days Challenge

Day 1 — Your favorite song

Day 2 — Your favorite movie

Day 3 – Your idea of the perfect first date.

Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.

Day 5 – What makes you different from everyone else?

Day 6 – A song to match your mood.

Day 7 – A photo of an animal you’d love to keep as a pet.

Day 8 – Your dream wedding.

Day 9 – A photo of the item you last purchased.

Day 10 – A photo of your favorite place to eat.

Day 11 – A picture of your favorite memory

Day 12 – Your current relationship, if single discuss how single life is.

Day 13 – A picture of your favorite band or artist

Day 14 – A TV show you’re currently addicted to.

Day 15 – Something you don’t leave the house without.

Day 16 – Short term goals for this month and why

Day 17 – How you hope your future will be like.

Day 18 – 5 things that irritate ME about opposite/same sex

Day 19 – A picture of something you want to do before you die

Day 20 – The meaning behind your blog name.

Day 21 – A photo of something that makes you happy.

Day 22 – A letter to someone who has hurt you recently.

Day 23 – 15 facts about you.

Day 24 – A photo of something that means a lot to you.

Day 25 – Who are you?

Day 26 – A photo of somewhere you want to go.

Day 27 – What kind of person attracts you?

Day 28 – In this past month, what have you learned?

Day 29 – Something you could never get tired of doing.

Day 30 – A photograph of yourself today + three good things that have happened in the past 30 days